Přihlašování je spuštěno

22.08.2022

V létě vyrážíme na Kletečnou tancovat a také navštívit Karkulku. Kdo chcete jet s námi, můžete se již přihlásit. Zveme vás na již 26. ročník soustředění Taneční školy InDance!

O LETNÍ TANEČNÍ ŠKOLE

Letní taneční škola je soustředění pořádané Taneční školou InDance a mohou se ho zúčastnit všichni - tedy děti i mládež od 6ti let! Vzhledem k tomu, že se jedná o součást celoročního vzdělávacího programu, měly by se ho povinně účastnit všechny děti našich tanečních tříd. Velmi rádi ale na Letní taneční škole uvítáme každého, kdo má tanec rád a chce si s námi užít léto plné zábavy. Přihlásit se tedy mohou i ti, kteří nechodí do naší taneční školy. Vítáni jsou pochopitelně i úplní začátečníci - taneční lekce jsou totiž rozdělené podle věku i pokročilosti tanečníků. Ty povedou zkušení lektoři Taneční školy InDance. Každá skupina bude pracovat se dvěma až třemi lektory denně.

O CELOTÁBOROVÉ HŘE

Červenou Karkulku jistě nemusím dlouze představovat. Vypráví se o ní stará legenda, kdy šla odnést své babičce košík s jídlem a obě dvě zbaštil vlk. V legendě se také praví, že je obě zachránil hajný. Co ale jistě nevíte - jak to s Karkulkou bylo dál? Zda se od těch dob bála chodit lesem a vyhýbala se všem zvířatům a především vlkům?
Kdepak! Karkulka učinila rozhodnutí postavit se strachu. Hajný ji naučil, jak se o sebe starat a čelit všem nástrahám, které mohou vlci představovat. Vypadá sice jako malé děvčátko a  nenechte se zmýlit jejím roztomilým vzhledem. Ne nadarmo pokračuje legenda s názvem “Červená Karkulka: Lovkyně vlků”.

VÁNOČNÍ CENA

Pro letošní ročník jsme si připravili i speciální vánoční cenu, která platí až do konce ledna 2022. Stejně tak, jako možnost zařízení poukázky, která může být krásným dárkem jak pod stromečkem, tak kdykoliv jindy. 


PŘIHLÁSIT SE


 


Zpět

Přihlašování do Letní taneční školy více
logo indance


Adresa RS Kletečná

RS Kletečná
Kletečná č. o. 72 
396 01 Humpolec

 

Copyright @2024

Tyto webové stránky používají soubory cookies s cílem zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvy. Více info zde.

Souhlasím